29 Sep
29Sep

זו יוצאת כמות גדולה אז תרגישו חופשי לעשות חצי.
מבשלים חבילת פסטה ביסלי במים ואחרי שהיא מוכנה שופכים למסננת שוטפים אותה טוב במים קרים ונותנים לה להתקרר.
בנתיים חותכים
סלסלה עגבניות שרי
2 גמבות אחת מכל צבע
חבילת שימורים זיתים שחורים טבעות
וחצי חבילת בזיליקום טרי (לא חובה)
מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם (לא להגזים במלא הבולגרית מלוחה)
מערבבים טוב טוב ומוסיפים חבילת בולגרית מגורדת (אפשר יותר אם רוצים) מערבבים שוב.
אוכלים ונהנים ❤
שימו לב, הפסטה צריכה להיות קרה, אפשר לשים אותה במקרר לפני שמוסיפים לה את שאר המצרכים.
תהנו ❤❤

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.