17 Jul
17Jul

מוכנים לעוגה שהטריפה את הרשת?!
קבלו עוד מתכון לשבועות!
עוגת גבינה באסקית רכה מאוד וקרמית! 🌾
אז יאללה!! לא לשכוח לשתף ולתייג את מי שחייב את המתכון ❤️

עוגת גבינה באסקית/אביה פטיסרי

מצרכים:
750 גרם גבינת שמנת 25%
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם סוכר לבן
300 מ"ל שמנת מתוקה 38%
כף מחית וניל איכותית
5 ביצים
50 גרם קמח לבן מנופה
2 ניירות אפייה
רינג בקוטר 22 ס"מ

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
שמים בקערת מיקסר את הגבינות, הסוכר והווניל ופותחים את הגבינות עם וו גיטרה, אחר כך מחליפים לוו הקצפה ומקציפים על מהירות גבוהה את הגבינות עד למרקם חלק ובלי גושים (מידיי פעם עוצרים את המיקסר ומנגבים את הצדדים עם מרית).
מורידים את המהירות ומזלפים פנימה את השמנת המתוקה, מוסיפים ביצה ביצה עד לאיחוד ולבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים.
חשוב!! מידיי פעם לעצור את המיקסר ולנגב את הצדדים שהכל יתערבב ולא יידבק לצדדים.
שמים את הרינג על תבנית ומסדרים 2 ניירות אפייה בתוך הרינג ( באופן כזה שייכסה את כל הצדדים של הרינג).
מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים בערך חצי שעה עד שהעוגה מקבלת מלמעלה צבע שחום מאוד ועדיין רכה באמצע.
מוציאים, מצננים ומכניסים למקרר ללילה.
שימו לב! העוגה רכה מאוד גם כשתוציאו אותה מהתנור! לא להיבהל זה הסטייל שלה ואחריי לילה במקרר היא תתייצב.
תהנו וחג שמח ❤️❤️
ולא לשכוח לפרגן בלייק 😊😜

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.