17 Jul
17Jul

מוכנים למתכון הכי קל וצונן שהולך לככב אצלכם הכי הרבה בקיץ הזה?!?!?
Girls just wanna have fun 😀😀
כל אחת צריכה חברה שתשתעשע איתה במטבח 🥰
אז ממליצה לכם לקרוא לחברה הזאת ולהשתגע איתה ביחד כי לי היה ממש כייףףף איתה!!
שמרו לכם את המתכון ושתפו כי הוא באמת נדיר וקליל!!

מתכון לפאי קורנפלקס/אביה פטיסרי

מתחילים מההשריה של הקורנפלקס:
500 גרם שמנת מתוקה להקצפה
60 גרם קורנפלקס

שמים בקערה את הקורנפלקס ושופכים לתוכה את השמנת המתוקה, מערבבים ומשאירים בחוץ.

ממשיכים עם התחתית, תבנית פאי מתפרקת קוטר 24 ס"מ (מומלץ לשים בתחתית נייר אפייה בקוטר של העיגול)

מצרכים לתחתית:
60 גרם פתי בר
100 גרם קורנפלקס
200 גרם שוקולד לבן
40 גרם חמאה

לטחון את הפתי בר והקורנפלקס לטחינה דקה, להמיס את השוקולד והחמאה, להוסיף לקורנפלקס והפתי בר הטחונים ולערבב טוב (אם אתם מרגישים שזה קצת יבש ולא מסתדר תוסיפו עוד קצת שוקולד לבן מומס).
לסדר בתבנית ומומלץ מאוד עם כפפות כדי שלא יידבק לכם לידיים.
להקפיא לרבע שעה.

מצרכים למלית:
לסנן את השמנת המתוקה שהשרינו עם הקורנפלקס לקערת מיקסר.
כף וחצי פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה 9%
מסת הקורנפלקס שהשרינו

להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג לקצפת יציבה, לטחון את הקורנפלקס שנשאר לנו מהסינון (מה שהיה מושרה) טחינה דקה ולהוסיף למסה, לערבב הכל ביחד טוב, להוציא את התבנית מהמקפיא ולהעביר מהמסה כמעט עד סוף התבנית (לא חייבים להעביר הכל, יכול להיות שישאר עודף)
ליישר ולהכניס למקרר עד שהגנאש יהיה מוכן.

לגנאש:
80 גרם שמנת מתוקה
160 גרם שוקולד לבן

לחמם את השמנת במיקרו בפולסים, להוסיף את השוקולד לשמנת החמה ולהמתין כמה דק' לערבב הכל ביחד למרקם חלק ובלי גושים (אפשר להעזר בבלנדר מוט) .
לשפוך מעל העוגה ולהזיז אותה לצדדים שייכסה הכל, לקשט עם קורנפלקס בצדדים ולקרר לפחות 5 שעות לפני הגשה או לילה.
העוגה נשמרת במקרר בכלי אטום.
בתאבון ומחכה לתיוגים שלכם ❤️
.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.