29 Sep
29Sep

קודם כל חייבת לציין שטעמתי את המקורי, ולא עפתי.. והייתי חייבת לעשות *גירסה הרבה יותר טובה* ותקשיבו!! זה באמת קראנצ' פיסטוק, אחרי כמה ניסיונות זה יצא אלוהיי!!!!קראתי לבן של חברה שלי והוא נרתם למשימת ההכנה 😍שימו לב זו יוצאת כמות גדולה (זה היה מתבקש) אז אתם מוזמנים לעשות חצי כמות.במעבד מזון טוחנים חבילת (שרוול) ביסקיוויטים, מעבירים לקערה ומוסיפים 30 גרם חמאה ומערבבים, מוסיפים 100 גרם מחית פיסטוק ו100 גרם שוקולד לבן מומס ומערבבים טוב, משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים להקפאה, בנתיים מכינים את הגלידה.שמים ליטר שמנת מתוקה 38%100 גרם פיסטוק80 גרם פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת רכה ואוורירית, מוסיפים 340 גרם חלב מרוכז ו100 גרם פיסטוק קלוי קצוץ ומערבבים. טועמים- מי שחסר לו מתיקות יכול להוסיף שוקולד לבן מומס ולערבב. (קחו בחשבון שהציפוי של השוקולד לבן מתוק מאוד אז לא ממליצה להוסיף מתיקות יותר מידיי).מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים למלבנים קטנים יותר מהארטיק, מעבירים את המלית של הגלידה לשקית זילוף ומזלפים חצי כמות ואז שמים מלבן, מוסיפים עוד גלידה ומיישרים, מעבירים להקפאה למינימום לילה או 24 שעות.ממילים שוקולד לבן עם קצת שמן עד למרקם נוזלי, מוסיפים קצת פיסטוק קלוי קצוץ, מערבבים, טובלים את הארטיק ומנערים.*טיפ חשוב*השוקולד לבן מאוד בעייתי בקיץ!אם לא שומרים אותו בטמפרטורות נכונות הוא נהרס ולא נמס כמו שצריך.אם לא באלכם להתעסק בניסיונות פשוט תקנו שוקולד לבן פשוט מהסופר, של פרה או חברה אחרת, הוא בטוח יימס לכם כמו שצריך כי הוא עובר תהליך אחר משוקולד לבן אמיתי.לגביי הטעם, כמעט אותו דבר ❤️שאלות נוספות בשמחה 🙂בתאבון ושתפו אותי איך יצא לכם :)

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.